Airi on kokonaisvaltainen ilmahygienian palvelu

Airilla varmistat puhtaan ja turvallisen hengitettävän sisäilman.

Airi-ilmahygieniaratkaisuja on käytössä lukuisissa päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa, sekä terveydenhoitoalan laitoksissa, toimistoissa ja virastoissa ympäri Suomen.

Airissa hyödynnetään laadukkaita teknisiä ratkaisuja, joista osa on mm. kehitetty yhteistyössä VTT:n ja kotimaisten yliopistojen kanssa. Voit siis olla varma, että kun otat Airin tilojenne turvaksi, ilmahygienianne on paras mahdollinen.

Palvelu mittojen mukaan

Mitoitamme palvelumme tilojenne mukaan ottaen huomioon mm. tilojen nykyisen ilmanlaadun ja käyttöasteen. Voit ottaa käyttöösi ne palvelut, jota vastaavat tilojenne ilmahygieniahaasteisiin, ja käytössänne olevaa palveluvalikoimaa voi aina muokata tarpeen mukaan tilanteen muuttuessa.

On kaikkia osapuolia hyödyttävä ilo viestiä tilojen turvallisuudesta. Puhtaassa ilmassa ja rauhallisin mielin käydyt neuvottelut, koulutukset ja suunnitelmat tuottavat parempia tuloksia! Toimitamme materiaalit, joilla viestitään tilojen käyttäjille ja niissä vieraileville ihmisille tilojen turvallisuudesta ja hyvästä ilmahygieniasta.

Airi on kokonaisvaltainen ja helposti käyttöönotettava ilmahygienian palvelu

Tarjoaa ratkaisut kontaktiriskeihin

Eliminoi ilman mikrobiologiset epäpuhtaudet, kuten virukset, bakteerit ja itiöt

Neutraloi pahat hajut ja tunkkaisuuden

Ratkoo puutteellisen ilmanvaihdon aiheuttamat ongelmat

Palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja tilojen mukaan

Kuukausimaksu, joka perustuu tilan vaatimus- ja kapasiteettitarpeeseen

Mukana tiloihin kiinnitettävä laatta, joka kertoo tilojen hyvästä ilmahygieniasta